top of page

lieve woorden

Hoi Anne,

 Net het pakket ontvangen, super super mooi!!

Kreeg er tranen van in mijn ogen…..

 Groetjes Cindy

Cindy & Robbie

Beste Anne,
We hebben op de site en facebook al heel wat foto's mogen bewonderen van onze trouwdag! Helemaal super! Ontzettend bedankt voor het vastleggen van deze voor ons zo bijzondere dag!

Marlous & Mark

Beste Anne, het ziet er echt fantastisch uit. Wat leuk dat je het met zoveel zorg hebt samengesteld.

Sanne & Robert

Hoi Anne,
Bedankt voor de foto's! wat heb je het leuk verpakt in die doos met die zeep enzo, echt leuk! :-) slide show is ook echt mooi geworden, en dan met die muziek zo.
Dankjewel voor onze mooie dag!

Francis & Ruben

Hoi Anne,

Wat een super gaaf pakket hebben wij van jouw gehad. Bewonderingswaardig hoe je je creativiteit gebruikt!

We zijn heel blij met de foto's. Vandaag een mooie strandfoto op canvast besteld voor in onze woonkamer. De foto's zijn heel waardevol voor ons, ze staan overal in ons huis. Echt leuk dat we al een stapel foto's hebben. Kunnen we met iedereen de dag nog eens herleven.

Mariska & Jako-Jan

Beste Anne, ik wou je nog hartelijk bedanken voor de super mooi foto's en het pakket met alle leuke foto-albums en lijstjes, echt fantastisch!

Dit is echt heel leuk nagenieten!

Groetjes, Sophie

Sophie & Sipke

Hoi Anne,

Wij hebben het pakket goed ontvangen. Alleen al het pakket openen was al een verrassing, een heerlijke geur verspreidde zich in de kamer! Wij zijn ontzettend blij met de foto's, het album en al de andere leuke dingen die er in het pakket zaten. We willen je nogmaals bedanken voor deze mooie herinneringen. Mochten we ooit nog een keer een fotograaf nodig hebben dan weten we je te vinden. Ook zullen we je van harte aanbevelen aan anderen, al doen de foto's dat zelf ook al ;).

Emilie & Igor

Dag Anne,
We zijn heel erg blij met de foto's, wat zijn ze prachtig geworden! En zoveel! Erg leuk dat er gelijk een aantal afdrukken bij zitten, die hebben wij in de gang geëxposeerd, voor iedereen die langs komt te zien. Hartelijke groeten.

Mariska & Theo

Hoi Anne,

 

We hebben het pakket in goede orde ontvangen, bedankt voor je super mooie foto's!! Prachtig met zoveel zorg samengesteld en ingepakt. Ik was helemaal vergeten dat er ook al een fotoboekje bij zat, super! Dankjewel!!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Debbie en René

Beste Anne,

 

Alweer een week geleden werden wij verrast door jouw pakket. Van tevoren hadden we niet echt een specifieke verwachting, maar dít hadden we sowieso niet verwacht! Wauw, wat een tijd en moeite stop jij in het afleveren van het eindproduct. We hebben enorm genoten van het openmaken en ontdekken van het pakket, en onze hele trouwdag nog een keer kunnen nabeleven met al het moois dat je voor ons had gemaakt. Superbedankt voor de goede zorgen!
 

Karlijn en Thijs

bottom of page